14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rotermanni juht: suurt praaki meil pole olnud

Rotermanni Keskuse juht Mart Saa ütles Äripäeva päevaküsimusele -  kas teil on ehituses praaki olnud? – vastates, et suuremaid prohmakaid pole olnud.

„Ühtegi suuremat viga pole olnud, muidugi on väiksemat praaki – praod, mõni lahtine liist,“ märkis Saa. Solarise varingu t ei osanud Saa veel kommenteerida. „Liiga palju valeinfot on selle ümber ning ehitusekspertiis tuleb ära oodata,“ märkis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785