Autor: Signe Sillasoo • 14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitus odavamaks minna enam ei kannata

Nii ehitajad kui ka materjalitootjad näevad, et praegusest soodsamaks ei saa enam ei teenus ega materjal järgmisel aastal minna.

"Ma arvan, et langeda ei ole enam kuhugi," kommenteeris HC Betooni tegevjuht Indrek Rahu. "Põhimõtteliselt see hinnatase, mis praegu on välja kujunenud, seda ilmselt loksutatakse mõnda aega. Need hinnad, mis praegu ehitusturul valitsevad, need on sellisest suurusjärgust, et tegijatel pole eriti valikuid," lisas Rahu.

Hindades allapoole mineku ruumi ei näe ka teine betoonitootja, Betoonimeister OÜ juhataja Kalle Suitslepp. "Loodame, et ei lange, sest juba praegu ei kata kõik materjalide ja teenuste hinnad kulusid. Alumine ots on hindadel käes. Need pole väga jätkusuutlikud," lisas Suitslepp.

Loe lähemalt tänasest ehituse rubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785