Autor: Signe Sillasoo • 14. oktoober 2009

Ehitus odavamaks minna enam ei kannata

Nii ehitajad kui ka materjalitootjad näevad, et praegusest soodsamaks ei saa enam ei teenus ega materjal järgmisel aastal minna.

"Ma arvan, et langeda ei ole enam kuhugi," kommenteeris HC Betooni tegevjuht Indrek Rahu. "Põhimõtteliselt see hinnatase, mis praegu on välja kujunenud, seda ilmselt loksutatakse mõnda aega. Need hinnad, mis praegu ehitusturul valitsevad, need on sellisest suurusjärgust, et tegijatel pole eriti valikuid," lisas Rahu.

Hindades allapoole mineku ruumi ei näe ka teine betoonitootja, Betoonimeister OÜ juhataja Kalle Suitslepp. "Loodame, et ei lange, sest juba praegu ei kata kõik materjalide ja teenuste hinnad kulusid. Alumine ots on hindadel käes. Need pole väga jätkusuutlikud," lisas Suitslepp.

Loe lähemalt tänasest ehituse rubriigist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688