Eestlane tõusis Rautakesko kontserni kategooriajuhiks

Seni Eesti K-rautas töötanud Tiit Heinla vastutab nüüdsest Põhja- ja Baltimaade suurima ehitus- ja sisustuskaupade kontserni rahvusvahelise kategooriajuhina kaheksa riigi 320 poe müügi ja varustamise eest.

Tiit Heinla sõnul on tema uus tööülesanne vastutada kõigi Rautakesko kontserni ehituskaupluste aiakaupade sortimendi, tarnijatega läbirääkimiste ning hinnastrateegia kujundamise eest. „Peamine töö on juhtida kontserni aiakaupade osakonna rahvusvahelist ostutiimi ning saavutada hea koostöö erinevate riikide vahel. Vastutus ja tööpõld on suur, riigiti on tarbijate eelistused väga erinevad. Näiteks Eestis on populaarsed lihtsamad ja odavamad laiatarbekaubad, Norras ja Rootsis aga rohkem bränditooted,“ ütles Heinla.

„Vastupidiselt ehitusturu langusele on kogu Euroopas kasvanud harrastusaianduse osakaal. Seega on emotsioonid ning näitajad aiandussektoris töötades keskmisest positiivsemad,“ ütles Heinla.

Tiit Heinla on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli ja töötanud Eesti Rautakeskos kaheksa aastat. Hetkel otsib Rautakesko AS ettevõttesse uut aiakaupade tootejuhti.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed