13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitus: ekspertiis annab Solarises toimunule vastuse

Solarise keskuse peatöövõtja Merko Ehituse juhatuse liige Andres Agukas ütles, et seni kindlakstegemata põhjusel toimus 13. oktoobri pärastlõunal ühes kinosaalis ripplae varisemine.

„Teeme tellija, ehitusjärelevalve ning tehnilise järelevalve ameti spetsialistidega intensiivset koostööd, et ekspertiisi käigus tuvastada toimunu põhjused. Objekti peatöövõtjana suhtume toimunusse täie tõsidusega ning teeme omalt poolt kõik, et täpsed asjaolud saavad kiiresti ja ammendavalt välja selgitatud,“ sõnas Agukas.

Solarise keskusel on olemas kasutusluba, ehitaja ja tellija esindajad on allkirjastanud objekti üleandmisakti.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785