13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio rajab Saaremaa  Kallemäe koolile juurdeehituse

Ehitustööde käigus rekonstrueerib peatöövõtja Facio Ehitus täies ulatuses ka olemasoleva koolihoone ning rajab 1500 ruutmeetrise juurdeehituse.

Oma Saar kirjutab, et 18,9 miljonit krooni maksvasse kompleksi tuleb 338-ruutmeetrise põrandapinnaga (13x 26m) kümne meetri kõrgune võimla, toimetuleku- ja hooldeklassid, veeprotseduuride keskus 4x10 meetrise vesivõimlemise basseiniga, mulli- ja pärlivannidega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785