13. oktoober 2009

Eksklusiivsetele elamutele on raske võrdlustehingut leida

Võrdlusobjekte on raske leida suurematele ja eksklusiivsematele elamutele, arenduspotentsiaaliga maaüksustele hajaasustuspiirkonnas ning suuremat ehitusõigust omavatele maaüksustele, ütles BPE Kinnisvaraekspert vahenduse osakonna juhatajaKatrin Kurm-Valojää.

Tema sõnul on lahendus probleemile otsida võrdlusobjekti kaugematest kuid analoogsetest piirkondadest.  Praegusel hetkel vanemate (nt eelmise aasta) võrdlustehingute kasutamine ei anna tulemust, kuna turg muutub kiiresti, eelkõige tuleks võimalusel vaadelda siiski laiemat piirkonda.

„Eelnimetatud objektitüübid on ka kõige enam oma „lisaväärtust“ kaotanud ning „tavalisematega“ ühtlustunud,“ märkis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688