12. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu promenaadil algasid sillutustööd

Haapsalu promenaadi kaldakindlustus on peaaegu valmis ning juba panevad töömehed jalutusalale kivisillutist.

Aselinnapea Toivo Hein ütles viimasel volikogu istungil, et promenaadi rekonstrueeritakse kevadel tehtud plaani kohaselt, kirjutab Lääne Elu. Hiljuti alustasid ehitajad teede ja platside aluse pinna rajamist, praegu pannakse maha kaldarinnatise äärset sillutist.

Tänavu on linn planeerinud promenaadil tööd teha 26 miljoni krooni eest, mis sisaldab: kaldarinnatise ehitus, drenaaži rajamine, maa–alune elektritöö, teede ja platside aluste tegemine ja vertikaalplaneerimine.

Praeguse seisuga on linn akteerinud u 20 miljoni krooni eest tehtud tööd. Projekti lõpptähtaeg on 22. juuni 2010.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785