9. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko andis 800 mln maksnud Solarise üle

Merko Ehituse teatel valmis ligi 800 miljonit krooni maksma läinud Solarise keskus , millel  on olemas kasutusluba ning ehitaja ja tellija esindajad on allkirjastanud objekti üleandmisakti.

Solarise Keskuse juhatuse liikme Peeter Rebase sõnul on keskus valmis ja tellija tulemusega rahul.  „Oleme rahul, et valisime peatöövõtjaks Merko näol suure ja tugeva ehitusettevõtte, sest vastasel korral oleks turuvapustus jätnud keskuse valmimise kvaliteedile ja ajale oma jälje. Koostöö Solarise arendajate grupi ja Merko Ehituse projektimeeskonna vahel oli ladus ning selle suure töö tulemusi võivad kõik tallinlased ja linna külalised juba homme hommikul oma silmaga hinnata,“ ütles Rebane.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785