8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn müüb odavalt kinnisvara

Tallinna Linavaraamet otsib ostjat vanalinnas asuvale väärtuslikule hoonele, Koplis asuvale 2 799 m2 suurusele kinnistule ning paljudele kesklinna piirkonnas asuvatele eluruumidele.

Rataskaevu tn 2 asuv elu- ja ärihoonega kinnistu pindalaga 352 m² on enampakkumisel hinnaga 18 miljonit krooni. Kinnistul asub viiekorruseline kivist ehitis suletud netopinnaga 1188,4 m². Hoone on heas seisukorras, esimesel korrusel asuvad äriruumid ja teistel korrustel korterid.

Alghinnaga 1,3 miljonit krooni on enampakkumisel Väike-Karja tn 6a-2 mitteeluruumi korteriomand üldpinnaga 76 m², alghinnaga 1 032 500 krooni Niguliste tn 2/ Kullassepa tn 4-34 korter üldpinnaga 61,3 m² ning alghinnaga 507 500 krooni Pikk tn 64-1A korter üldpinnaga 30,4 m2 .

Erika tn 7 kinnistu alghind on 1 920 000 krooni, tegemist on 2 799 m2 suuruse hoonestatud kinnistuga, mille sihtotstarve on 30% elamumaa ja 70% ärimaa.

Enampakkumisel on ka mitmed südalinna kortermajades asuvad hea seisus eluruumid ning purjespordikeskuse naabruses arhitektuuriväärtuslikus kaunis puithoones asuv mitteeluruum üldpinnaga on 176,2 m².

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785