8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhja-Tallinnas müüdi korter 1,4 miljoniga

Hoolimata sellest, et enamus tehinguid tehakse odavama kinnisvaraga, müüdi üks neljatoaline korter Põhja-Tallinnas 1,4 miljoni krooni eest.

Vaata ka teisi tüüpilisi tehinguid.

ÄRIPINNAD

Büroo PiritalAsukoht: Merivälja teeÜürihind: 3552.-Üldandmed: 29,6m2 (2tuba)Turuväärtust tõstvad tegurid: Piirkonnas on vähe heas seisukorras büroopindasidTuruväärtust alandavad tegurid: Piirkonnas on vähe aktiivset äritegevustVahendas: Rime Kinnisvara, Mauri LinnasMüügiperiood: 4 kuud Kaubanduspind MustamäelAsukoht: Tammsaare teeÜürihind: 4499,84.-Üldandmed: 71,2m2 (1tuba)Turuväärtust tõstvad tegurid:Turuväärtust alandavad tegurid: Ümbruses palju atraktiivsemaid kaubanduskeskusiVahendas: Rime Kinnisvara, Mauri LinnasMüügiperiood: 1 kuu Laopind KesklinnasAsukoht: Tatari tn.Rendihind: 2793.- +KMÜldandmed: 93,1 m2Turuväärtust tõstavad tegurid: Hea asukoht, väga soodne hindTuruväärtust alandavad tegurid: Tasuline parkimineVahendas: Rime Kinnisvara, Eiki-Hans KurusMüügiperiood: 2 kuud

ELAMISPINNAD

3-toaline korter PiritalMüügihind: 1 550 000 krAsukoht: Padriku tee 1/3-4Üldandmed: 72,1m² (3 tuba)Ehitusaasta: 2005Turuväärtust tõstvad tegurid: väga hea seisukord, kvaliteetne mööbel hinnasTuruväärtus alandavad tegurid: -Müügiperiood: 4 kuudVahendas: Rime Kinnisvara, Ainar Lampe

2-toaline korter Kalamajas

Asukoht: Köie 1bMüügihind 450 000Üldandmed: 54,4 m2 (2 tuba)Turuväärtust tõstvad tegurid: maja renoveeritud, vaikne tänavTuruväärtust alandavad tegurid: must karp, osa korterist paikneb soklikorruselVahendas: Rime Kinnisvara, Rando VanaveskiMüügiperiood: 5 kuud 4-toaline korter Põhja-TallinnasMüügihind: 1 430 000.-Asukoht: Vana-KalamajaÜldandmed: 126,5 m2 (4 tuba)Ehitusaasta: ei teaTuruväärtust tõstvad tegurid: Linna suhtes hea asukoht, arenev piirkond, majas uus gaasikatel, tehnosüsteemid vahetatud.Turuväärtust alandavad tegurid: Kõrged kommunaalmaksudMüügiperiood: 9 kuudVahendas: Rime Kinnisvara, Tuulika Mölder 2-toaline korter MustamäelMüügihind: 565 000.-Asukoht: Kuklase tn.Üldandmed: 43,5 m2 (2 tuba)Ehitusaasta: 1969Turuväärtust tõstvad tegurid: Maja täielikult soojustatud, üldine maja olukord väga hea.Turuväärtust alandavad tegurid: Vannituba remontivajav.Müügiperiood: 0,5 kuud, e. 2 nädalatVahendas: Rime Kinnisvara, Tuulika Mölder

Korter Lasnamäel

Asukoht: Läänemere teeMüügihind 730 000.-Üldandmed: 48,5 m2 (2 tuba)Turuväärtust tõstvad tegurid: uus ehitis, väljakujunenud infrastruktuur,Turuväärtust alandavad tegurid: rõdu puudumine, vaade naabruses olevale tootmishoonele.Vahendas: Rime Kinnisvara, Erika ViigandMüügiperiood: 1 kuu 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785