8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara tütarettevõte Bulgaarias sõlmis pikaajalise üürilepingu

Arco Invest EOOD, mis on100 % Arco Varale kuuluv arendusettevõte Bulgaarias, sõlmis 5-aastase üürilepingu, millega finantsvahendusfirma võtab üürile 4 700 m2 kontoripinda ning 50 parkimiskohta.

Üüripinna ühe ruutmeetri hind kuus on 172 krooni (11 eurot), millele lisanduvad käibemaks, rent parkimiskohtade eest ja kõik kõrvalkulud. Lepingu aastane rahaline maht on 10,27 miljonit krooni (656 398 eurot).

Lepingupartneril ei ole võimalik lepingut lõpetada enne 2,5 aastat, lõpetamisega kaasneb trahv kolme kuu üüri ulatuses. Leping on konfidentsiaalne, mille tõttu lepingupartneri nimi ei kuulu avaldamisele.

Üüripinnale hakkab haldusteenust pakkuma Arco Vara Bulgaaria Haldus.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785