7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korterivahetajaid on peaaegu kümme korda rohkem

Korterivahetajate arv on võrreldes möödunud aastaga kasvanud kuni kümme korda,selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonast Spot.

Kui 2008. aasta esimeses kvartalis vahendas portaal keskeltläbi kolmekümne korteri vahetuse soove ja sama aasta lõpu poole keskmiselt kuuskümmend korterite vahetuskuulutust kuus, siis käesolevaks aastaks on need näitajad hüppeliselt kasvanud.

Oktoobri alguse seisuga soovis Eestis eluaset vahetada 285 korteriomanikku, valdav osa vahetusi, kokku 175, tahetakse teha Tallinnas.

 Korterite vahetuskuulutuste arv on püsinud kolmesaja ringis alates selle aasta maikuust.Vahetuse põhjused on jäänud üldjoontes samaks: soov kolida suuremale-või väiksemale pinnale, töökohale või omastele lähemale jms.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785