5. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toompea kinnistu alghind langes 40 miljoni võrra

Tallinna linnavolikogu otsustas neljapäeval langetada Toompeal aadressil Rahukohtu 5 asuva kinnistu alghinda 40 miljoni krooni võrra ning panna kinnistu kordusenampakkumisele 20 miljoni kroonise alghinnaga.

639 ruutmeetri suurune kinnistu asub Patkuli vaateplatsi kõrval, maa sihtotstarve on 80 protsendiga elamumaa ja 20 protsendiga ärimaa. Kinnistul asuv hoone on koormatud tähtajatute üürilepingutega.

Rahukohtu 5 hoonekompleksi on võimalik ehitada kuni seitse korterit. Hoone esimesele korrusele on planeeritud äripinnad, äripindade osakaaluks on kavandatud kuni 20 protsenti, teatas Tallinna pressiteenistus.

Kinnistu kirjalik enampakkumine toimub kuu aja jooksul.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785