2. oktoober 2009
Jaga lugu:

Tallinn võtab Raeapteegi ruumid omale

Tallinna linnavolikogu otsustas Raeapteegi ruumid pikaajalise rentniku käest tagasi linna kasutusse võtta.

„Selle otsuse eesmärgiks on niivõrd tähelepanuväärne ajalooline objekt nähtavamaks ja atraktiivsemaks muuta,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. „Selge on see, et kasumit see äri ei taga, kuid linnal tuleb seista selle eest, et muuseumapteek kestma jääks. Tallinn ei tohi ühest niivõrd unikaalsest väärtusest ilma jääda.“

Võrgu sõnul on linnal ruumide otsese haldajana lihtsam muuseum-apteek võimalikult tõhusalt toimima saada. „Kindlasti võiks Raeapteek eksklusiivsete ajaloohõnguliste meenete ja droogide ning miks mitte ka asjatundliku giidi saatel ekskursioonidega praegusest märksa paremini toime tulla, kuid nende ruumide pealt kopsaka renditulu teenimine võib osutuda keeruliseks. Raeapteegi puhul eri ole tegemist tavapärase äritegevusega, märksa tähtsam on selle ettevõtte kultuurilis-hariduslik mõõde.“

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt