2. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme turuhoone remont sai valmis

Sel nädalal lõppesid Nõmme turuhoone restaureerimistööd ning majas kauplema hakkavad firmad said alustada oma müügikohtade ja -lettide väljaehitamisega.

Külastajatele avatakse hoone 10. oktoobril kell 11. Turuhoone restaureerimine läks maksma ligi 3,5 miljonit krooni.

1930. aastal Robert Natuse projekti järgi valminud turuhoone restaureeriti muinsuskatse nõuete kohaselt võimalikult originaalilähedaselt. Restaureerimistööde käigus paigaldati hoonele uus katus, restaureeriti aknad ja uksed ning voodrilauad. 10. oktoobril avatavas hoones on maksimaalselt arvestatud ka ratastoolis ning lapsevankriga klientidega. Majal on automaatselt avanevad uksed, samuti on tualettide ehitamisel silmas peetud liikumispuudega inimeste vajadusi.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785