1. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektrivõrkude ehitaja Empoweri käive ületas 800 mln

Peamiselt elektri ja sidevõrkusid ehitav Empower sai eelmisel aastal 833 mln kroonise käibe juures 26 mln krooni kasumit.

Firma aastaaruandest võib lugeda, et viimaste aastate arengud Eesti energeetika teendindusturul (elektrivõrkude ehitus, remont ja hooldus) on pannud aluse tugevale ja hästi toimivale majandusharule, mida iseloomustavad läbipaistvad hanked, sisenemisbarjääride puudumine ja ühtsed tehnilised standardid.

2007. aasta lõpus kuulutas OÜ jaotusvõrk välja ambitsioonika tegevusplaani koondnime all „Kodu korda“, mille raames plaaniti kolme järgneva majandusaasta jooksul investeerida võrkude arengusse 4,8 miljardit krooni.

Paraku tabasid tegevusplaani „Kodu korda“ ülemaailmse finantskriisi mõjud ning aasta viimases kvartalis nõudlus turul rauges.

Kontserni keskmine töötajate arv oli 420 ja tööjõukulu moodustas 175 miljonit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785