1. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurim ehituskaubamaja saab homme nurgakivi

Homme, 2. oktoobril kell 10 asetatakse Lasnamäel Tähesaju tee 8  nurgakivi Eesti suurimale ehituskaubamajale BAUHAUS, kus hakkab tööle ligi 100 inimest ja tuleb müügile üle 100 000 erineva toote. 

Tähesaju tee 8 asuva BAUHAUSI 45 000 m² krundile ehitatakse   20 000 m² kaubamaja ja 450-kohaline parkla, kus on parkimiskohad ka suurematele kaubikutele ja järelhaagisega autodele. Kaubamajja tuleb ehitustoodete ja sisustuskaupade müügipind, 4500 m² Drive-In teeninduskeskus ning sama suur Aiandusmaailm.  Tooteid  hakatakse  pakkuma  kokku viies osakonnas.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785