29. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästeamet soovitab sügisel maavaldusi niita

Hoidmaks ära kevadiste kulupõlengutega kaasnevat varalist ja keskkonnakahju, tuleb suuremad heinamaad ja õuealad niita juba sügisel.

2007. aasta 1. aprillist jõustunud keskkonnaministri määruse "Metsa

ja muu taimestikuga kaetud alade tuleohutusnõuete kinnitamine"muudatusega keelustati kulu põletamine peale lume sulamist.

Vältimaks kulupõlengutest tekkivat keskkonnakahju ja ohtu inimeste

varale ning elule kutsub päästeamet maaomanikke üles korrastama omamaavaldused juba sügisel. "Varajane sügis on suurepärane aeg, et suvejooksul kasvanud rohi oma maavaldustel ja majaümbrustes ära niita,"märkis Päästeameti peadirektori asetäitja Alo Tammsalu.

Sellel aastal oli 1800 kulutulekahju ning nende tagajärjel hukkus üks

inimene.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785