29. september 2009
Jaga lugu:

Jõhvi võib tunnelist ilma jääda

Kui aasta alguses kinnitasid nii vallavalitsus kui maanteeamet, et erimeelsused Jõhvi uue liiklussõlme üle on selgeks räägitud ning viadukti asemele tuleb tunnel, siis nüüd on riigi esindajad võtmas selles küsimuses taas uut seisukohta.

Põhjarannik kirjutab, et eelprojekti kohaselt muudaks tunneli ja uue liiklussõlme rajamine põhjalikult Jõhvi linnasüdant, ent nüüd on taas kerkinud küsimus, kas ministeerium on nõus tunneli rajamist rahastama.

"See teema on unustatud," sõnas vallavanem Tauno Võhmar jaanuaris tuliste erimeelsuste kohta, kus eurorahaga korraldatava projekti kontrollijaks määratud maanteeamet leidis, et tunneli variant pole piisavalt põhjendatud ning uue silla ehitamine võiks olla ratsionaalsem. Ka maanteeameti projektijuht Veiko Juudas tunnistas, et nad on vallavalitsusega asjad sirgeks rääkinud.

Ent vahepealse kaheksa kuu jooksul ei ole maanteeamet Jõhvi tunneli-projektiga silmanähtavalt edasi liikunud ja see tekitab küsimuse, et kogu plaan võidakse põhjalikult ümber mängida.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt