29. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi kooli bassein polnudki varisemisohtlik

Kuigi Jõhvi vallavalitsus otsustas suvel Jõhvi vene gümnaasiumi basseini selle ohtlikkuse tõttu sulgeda, arvestades võimalusega, et suletuks see jääbki, oli olukord kardetust siiski parem ning septembri lõpus saavad lapsed seal juba ujuda.

Põhjarannik kirjutab, et vallavalitsus tegi suvel otsuse basseini sulgemise kohta, tuginedes vallavalitsuse kinnisvaraspetsialisti Ants Sibolti ning tema tellitud ekspertiisi hinnangutele.

Põhiline, millele siis viidati, oli see, et vaid kaheksa aastat tagasi rekonstrueeritud basseinis on liigniiskus teinud hävitustööd, mille tagajärjel on kahjustatud basseini betoonelemendid ning läbi roostetanud torustiku toestus. Hirmu suurendasid koolimaja välisseina tekkinud praod ning kardeti, et basseini edasisel kasutusel võib juhtuda õnnetus, kus vesi pääseb kahjustuste tõttu välja ning uhub minema basseiniruumid koos selle peal oleva spordisaaliga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785