28. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusuudised.ee teemaveebi klikiti esimese aastaga kaks miljonit korda

29. septembril möödub aasta Äripäeva esimese teemaveebi ehitusuudised.ee käivitumisest ning selle aja jooksul ehitusettevõtjate hulgas turuliidriks tõusnud leheküljele pandud enam kui kuut tuhandet uudist klikitud kaks miljonit korda.

Aastaga on ehitusuudised.ee tõusnud turuliidriks ehitusala otsustajatele mõeldud uudistesaitide seas, tegemist on kõige populaarsema uudissaidiga ehitusettevõtjate hulgas.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ütles, et ehitusuudised.ee populaarsus oma sihtgrupi seas andis Äripäevale indu avada veidi hiljem logistikutele mõeldud logistikauudised.ee, osta ära raamatupidaja.ee ja sekretar.ee ning avada järgmisel aastal uusi teemaveebe. „Ses mõttes on ehitusuudised.ee teenäitaja,“ sõnas Mandel.

Ehitusuudiste portaali toimetaja Enn Tosso ütles, et teadmaks, millal uus tõus ehitusturul algab, on parim lahendus lugeda jätkuvalt uudiseid ja arvamusi ehitusuudised.ee küljelt.

Aasta tagasi avatud ehitusuudised.ee portaal vahendab ehituse ja kinnisvaraga seotud ettevõtjatele uudiseid ning kommentaare, mis on eelkõige neile tööks kasulikud. Samas vahendame ka infot, mis võib sektori ettevõtjat ka lihtsalt huvitada.

Aasta jooksul on ehitusuudised.ee vahendanud 6300 uudist. Kõige loetum uudis oli eelmise aasta oktoobris lahvatanud skandaal Merko ümber. Uudis „Merko tõrjuti riigihangetelt kõrvale“ kogus ligi 10 000 lugejat.

Lisaks ehituse ala uudistele on portaal pakkunud ka laia valikut kinnisvara-uudiseid. Nagu arvata võib, on kõige enam huvi pakkunud uudised, mis käsitlevad kinnisvarahindade kukkumist. Loetavuse TOP 10st kajastab kinnisvara hinnalangust tervelt kuus uudist. Samuti mahub TOP 10sse uudis Oru Kodu ning Villu Parveti tegemistest.

Suurt huvi on pakkunud ehitusuudised.ee portaali toimetaja Enn Tosso ning kinnisvaraspetsialist Tõnu Toompargi sõlmitud kihlvedu: kas kinnisvara hinnad tõusevad või langevad?

TNS Metrixi andmetel külastatakse ehitusuudised.ee veebi iga kuu enam kui 150 000 korda. Aastaga on saiti klikitud üle 2 miljoni korra.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785