25. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio Ehitus: korteriühistu on hea partner

Facio Ehituse juht Toomas Tromp ütles, et korterühistud on ehitussektoris arvestatavateks tellijateks, eriti suurtes linnades.

„Majad amortiseeruvad ja tellimusi tuleb ühistutelt ajapikku üha enam. Meie ärimudel pole seni ette näinud aktiivset tööd selles turunisis, on olnud vaid üksikuid juhutellimusi,“ möönis ta, ent lisas, et ta on ise minevikus 10 aastat olnud korteriühistu esimees, julgeb väita, et ühistu on hea ja kindel partner.

„Seda küll vaid juhul, kui eesotsas on tegus juhatus, ühistu jooksvad võlad minimaalsed ja krediidiajalugu puhas. Enne ühistuga lepingu sõlmimist peaks ehitusettevõtja nendele aspektidele tähelepanu pöörama,“ sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785