25. september 2009

Facio Ehitus: korteriühistu on hea partner

Facio Ehituse juht Toomas Tromp ütles, et korterühistud on ehitussektoris arvestatavateks tellijateks, eriti suurtes linnades.

„Majad amortiseeruvad ja tellimusi tuleb ühistutelt ajapikku üha enam. Meie ärimudel pole seni ette näinud aktiivset tööd selles turunisis, on olnud vaid üksikuid juhutellimusi,“ möönis ta, ent lisas, et ta on ise minevikus 10 aastat olnud korteriühistu esimees, julgeb väita, et ühistu on hea ja kindel partner.

„Seda küll vaid juhul, kui eesotsas on tegus juhatus, ühistu jooksvad võlad minimaalsed ja krediidiajalugu puhas. Enne ühistuga lepingu sõlmimist peaks ehitusettevõtja nendele aspektidele tähelepanu pöörama,“ sõnas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688