24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metro Plaza: me ei tahagi maja kiirelt täis saada

Metro Capitali Eesti kontori juhataja Ain Kivisaar ütles, et Metro Plazas on ruutmeetri hind kuni 300 krooni ruutmeeter ning nad ei anna pindu 150 krooniga ruutmeetri eest välja ainult selleks, et maja kiirelt täis saada.

Kivisaar märkis, et neil on 80 protsenti majast lepingutega juba kaetud ning kinnitas, et tegu pole eellepingutega. Ta möönis, et maja pole nii kiiresti täinunud kui oleks oodanud, kuna üürnike sihtgrupp on just finantssektor, kes on MASU tõttu väga rängalt kannatanud ning püütakse kulusid kokku hoida.

Kivisaar ütles, et kui Rotermannis antakse välja pindu 140 krooniga ruutmeetrist, on see tema hinnangul väga vale hind.

Ta märkis ka, et nad teevad väga pikad lepingud 5-10 aasta peale ning esimesel aastal saab hinnast kolmandiku võrra odavalt. Metro Plaza büroopindade hinnad on 250-300 krooni ruutmeetri kohta.

„Hea kvaliteediga pinnad kesklinnas saavad otsa, ühtegi uut maja pole peale tulemas. Meil on siiski kvaliteedilt nr 1 maja linnas, ehkki väljast see nii võib-olla ei paista. Aga seest tuleks vaadata,“ oli Kivisaar tuleviku suhtes optimistlik.

Ta kinnitas, et aasta tagasi tehtud lepinguid pole ühtegi ümber tehtud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785