24. september 2009

Metro Plaza: me ei tahagi maja kiirelt täis saada

Metro Capitali Eesti kontori juhataja Ain Kivisaar ütles, et Metro Plazas on ruutmeetri hind kuni 300 krooni ruutmeeter ning nad ei anna pindu 150 krooniga ruutmeetri eest välja ainult selleks, et maja kiirelt täis saada.

Kivisaar märkis, et neil on 80 protsenti majast lepingutega juba kaetud ning kinnitas, et tegu pole eellepingutega. Ta möönis, et maja pole nii kiiresti täinunud kui oleks oodanud, kuna üürnike sihtgrupp on just finantssektor, kes on MASU tõttu väga rängalt kannatanud ning püütakse kulusid kokku hoida.

Kivisaar ütles, et kui Rotermannis antakse välja pindu 140 krooniga ruutmeetrist, on see tema hinnangul väga vale hind.

Ta märkis ka, et nad teevad väga pikad lepingud 5-10 aasta peale ning esimesel aastal saab hinnast kolmandiku võrra odavalt. Metro Plaza büroopindade hinnad on 250-300 krooni ruutmeetri kohta.

„Hea kvaliteediga pinnad kesklinnas saavad otsa, ühtegi uut maja pole peale tulemas. Meil on siiski kvaliteedilt nr 1 maja linnas, ehkki väljast see nii võib-olla ei paista. Aga seest tuleks vaadata,“ oli Kivisaar tuleviku suhtes optimistlik.

Ta kinnitas, et aasta tagasi tehtud lepinguid pole ühtegi ümber tehtud.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688