24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurimast – Tammsaare Ärikeskusest – on veerand tühi

Tammsaare Ärikeskuse juht Priit Uustulnd ütles, et hetkel on Tammsaare Ärikeskuses vakantset üüripinda ca 25%.

„Kõigi üürnikega räägitakse hind läbi personaalselt, sellest tulenevalt puudub meil ka nn letihind. Kindlasti oleme valmis sõlmima lepinguid, kus sisseelamisperioodil on üürihind kliendile madalam ning peale seda aasta-aastalt hind tõuseb,“ märkis ta

Ta möönis, et tingimusi on nad ühel või teisel viisil muutnud, kuid lepingus sätestatud üürihind on jäänud siiski samaks. „Üürihind on poolte vahel kokku lepitud kindlaks perioodiks ja me ei näe, et turu ajutisest heitlikkusest tulenevalt peaksid pooled üürihinda vastavalt tõstma või siis langetama,“ väitis Uustulnd.

Ta lisas, et neil on olnud ettevõtteid, kes ei ole majanduslikult välja vedanud ja on pankrotistunud, kuid see puudutab eelkõige kaubanduspindasid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785