24. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ABB  tehasesse Jüris paigaldati Baltimaade suurim lihvpink

ABB hankis ja paigaldas oma elektrimasinate tehasesse Jüris uue lihvpingi, mis pakub senisest suuremat jõudlust ja kvaliteeti ning võimaldab pakkuda ka allhanketöid.

„Soetasime uue lihvpingi, et oleks võimalus kõik tehase lihvimistööd maksimaalse võimaliku kvaliteediga kohapeal ära teha,“ kinnitas elektrimasinate tehase juht Matti Pekkarinen. „Koguinvesteering uue lihvpingi soetamisse ja paigaldamisse oli ligi viis miljonit krooni. Tuleb lisada, et seitsme meetri pikkuse, viie meetri laiuse ja nelja meetri kõrguse lihvpingi soetamine õnnestus ainult tänu tehasehoone kevadel valminud laiendusele.“

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785