18. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sel nädalavahetusel algab Narva Prisma ehitus

20. septembril pannakse nurgakivi Narva uuele kaubanduskeskusele, mille rentnikuks on ka Prisma Peremarket.

 Kauplus avab Narvas uksed järgmise aasta sügisel.  Uus hüpermarket loob Narvas 100 uut töökohta.

„Prisma madalat hinnataset arvesse võttes, olen veendunud, et Prismat ootab ka Narvas igati soe vastuvõtt,“ ütles Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen. „Sarnaselt Rocca al Mare Prismale pakub tulevane kauplus lisaks toidu- ja esmatarvetele isegi televiisoreid, remondikaupu ja autotarbeid. Lisaks eristab meid konkurentidest ruumikus ja laiad riiulivahed.“ Käesoleva aasta alguses sõlmis Prisma Peremarket lepingu kinnisvaraarendajaga Vicus, kes asub arendama Narvas asuvat kaubanduskeskust. Narva Prisma suuruseks on plaanitud 13 200 ruutmeetrit, millest müügipinda ligi 9 000 ruutmeetrit. „Uus kauplus annab tööd umbes 100le inimesele, “lisas Lihavainen.

Kaubanduskeskus avab praeguste plaanide kohaselt uksed järgmise aasta sügisel. Keskuse omanik on Soome juurtega kinnisvaraarendaja Vicus, hoone projekteerimis- ja ehitustöid teostab AS Oma Ehitaja.

„Praegune majanduskeskkond on väga sobiv laienemiseks,“ lisas Lihavainen. „Võrreldes majanduskasvu perioodiga on läbirääkimistingimused märksa soodsamaks muutunud. Prisma eesmärk on pakkuda tarbijatele alati Eesti kõige soodsamat ostukorvi. Meile soodsad tingimused kaubanduspindade rendil üks moodus efektiivsemalt toimida ja hinnataset madalal hoida.“

Praegusel hetkel on Prisma suurtest jaekettidest kõige soodsamat hinnataset pakkuv kauplusekett.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti ja Venemaa turgudel. Prisma on üks stabiilsemaid Eesti turul tegutsenud hüpermarketeid, alustades tegevust 2000. aastal. Prisma Peremarket annab Eestis tööd enam kui 800 inimesele.

Eestis tegutsevad SOK tütarettevõtetena AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, mis tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Lisaks Soomele ja Eestile tegutseb kontsern ka Lätis, Leedus ja Venemaal.

Koos Soome tarbijateühistutega moodustab SOK S-Grupi. Rahvusvahelise S-Grupi tegevusvaldkondadeks on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785