15. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner pakub kasutusloa hankimist

1Partner Kinnisvara alustas kasutusloa hankimise teenuse pakkumisega, mille eesmärk on seadustada ehitusloa alusel valmisehitatud, kuid kohalikule ametkondadele ja omavalitsusele üleandmata ehitised.

1Partner Ehitus OÜ juhatuse liikme Üllar Hinno sõnul on tänases turusituatsioonis, kus otsene ehitustegevus on vähenenud, klientidel rohkem aega ja motivatsiooni tegeleda ka dokumentatsiooni korrastamisega..

Kasutusloa hankimise korraldamise teenus sisaldab muuhulgas objekti esmast ülevaatust, tegevuskava protokolli, vajadusel kõiki tugiteenuseid alates ehitise inventariseerimisest, lõpetades üld- ja eriosade ehitustööde vastavusse viimisega. Teenus algab kliendi pöördumisest 1Partner Kinnisvarasse ja lõpeb kasutusloa väljastamisega kohaliku omavalituse poolt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785