15. september 2009

1Partner pakub kasutusloa hankimist

1Partner Kinnisvara alustas kasutusloa hankimise teenuse pakkumisega, mille eesmärk on seadustada ehitusloa alusel valmisehitatud, kuid kohalikule ametkondadele ja omavalitsusele üleandmata ehitised.

1Partner Ehitus OÜ juhatuse liikme Üllar Hinno sõnul on tänases turusituatsioonis, kus otsene ehitustegevus on vähenenud, klientidel rohkem aega ja motivatsiooni tegeleda ka dokumentatsiooni korrastamisega..

Kasutusloa hankimise korraldamise teenus sisaldab muuhulgas objekti esmast ülevaatust, tegevuskava protokolli, vajadusel kõiki tugiteenuseid alates ehitise inventariseerimisest, lõpetades üld- ja eriosade ehitustööde vastavusse viimisega. Teenus algab kliendi pöördumisest 1Partner Kinnisvarasse ja lõpeb kasutusloa väljastamisega kohaliku omavalituse poolt.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688