14. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terrat üritab minna Läti turule

Keskkonnaehitusega tegelev Terrat on seadnud eesmärgiks siseneda Läti turule, selleks osteti Läti ehitusfirma SIA Terlat.

„Omandatud Läti ettevõtte kaudu üritame pääseda Läti ehitusturule. Loodame leida rakendust meil olevatele kinniste meetodite seadmetele,“ võib lugeda ettevõtte aastaaruandest. Samuti on otsustatud jõulisemalt siseneda Soome turule.

Eelmisel aastal kasvas Terrati müügitulu 54 protsenti olles 234 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785