11. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERI Kinnisvara lubab hindamisakti 1200 krooniga

ERI Kinnisvara langetas hindamisaktide hinna 2004. aasta tasemele, mis on ligi kaks korda soodsam täna suuremates büroodes pakutavast.

ERI Kinnisvara hindamisteenuse juht Andres Teder ütles, et kui kinnisvarahinnad on kukkunud viimase 2 aasta jooksul 2004. aasta tasemele, siis pole ühtegi põhjust, miks ka hindamisaktide eest küsitav tasu ei peaks praeguses majandusolukorras olema buumieelse perioodiga võrreldav.

„Tüüpkorterite hindamine maksis 2004. aastal 1000 krooni pluss käibemaks ehk kokku 1180 krooni, tänasest langetasime samale tasemele tagasi“, sõnas Teder. Ta lisas, et käibemaksu muutuse tõttu maksab nüüd küll tüüpkorteri hindamine 1200 krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785