Tartu linnavalitsuses hakkab tööle jalgrattateede spetsialist

Linn palkab jalgrattateede eest vastutama hakkava spetsialisti Linnavalitsus otsustas koosseisuvälisele ametikohale palgata liiklusspetsialisti, kes hakkab tegelema eelkõige kergliiklusteede rajamisega seotud probleemidega.

Linnapea Urmas Kruuse sõnul on uus spetsialist tööle valitud koostöös erinevate jalgrattasõitu propageerivate organisatsioonide esindajatega.

„Uus ametikoht aitab kindlasti palju kaasa juba olemasolevate jalgrattateedevõrgustiku kaasajastamisele ja uute jalgrattateede projektide planeerimisele,“ märkis Kruuse. „Ametikoht saab olema sidemeks linnavalitsuse ja ühiskondlike jalgrattaorganisatsioonide vahel.“ Uuel ametikohal hakkab tööle AS-is K&H planeerijana töötav Toomas Põld.

Uus koosseisuväline linnamajanduse osakonna liikluskorraldusteenistuse alla loodav 0,6 koormusega ametikoht luuakse seoses projektiga „Active Access“, mis tegeleb säästva, tervisliku ja ohutu linnatranspordi arendamisega.
Koosseisuväline ametikoht finantseeritakse täielikul projekti „Active Access“ rahadest.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed