8. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu linnavalitsuses hakkab tööle jalgrattateede spetsialist

Linn palkab jalgrattateede eest vastutama hakkava spetsialisti Linnavalitsus otsustas koosseisuvälisele ametikohale palgata liiklusspetsialisti, kes hakkab tegelema eelkõige kergliiklusteede rajamisega seotud probleemidega.

Linnapea Urmas Kruuse sõnul on uus spetsialist tööle valitud koostöös erinevate jalgrattasõitu propageerivate organisatsioonide esindajatega.

„Uus ametikoht aitab kindlasti palju kaasa juba olemasolevate jalgrattateedevõrgustiku kaasajastamisele ja uute jalgrattateede projektide planeerimisele,“ märkis Kruuse. „Ametikoht saab olema sidemeks linnavalitsuse ja ühiskondlike jalgrattaorganisatsioonide vahel.“ Uuel ametikohal hakkab tööle AS-is K&H planeerijana töötav Toomas Põld.

Uus koosseisuväline linnamajanduse osakonna liikluskorraldusteenistuse alla loodav 0,6 koormusega ametikoht luuakse seoses projektiga „Active Access“, mis tegeleb säästva, tervisliku ja ohutu linnatranspordi arendamisega.

Koosseisuväline ametikoht finantseeritakse täielikul projekti „Active Access“ rahadest.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785