7. september 2009

Tehinguhinnad põgenevad allamäge

Kinnisvara müügiportaalides on kuulutusi, mis seisavad seal juba aastaid. Hinnad on enamasti ajast-arust ja tehinguni nendega kindlasti ei jõuta.

Pakkumis- ja tehinguhindade vahel on käärid üha suurenenud.

CKE Kinnisvara OÜ kinnisvaraekspert Reelika Tammemäe müügiportfelli kuulub näiteks Tallinnas Tammsaare teel asuv 2toaline korter, mis meelitab ostjaid kinnisvaraveebis KV.EE juba 3. juulist 2007. Korteri hinnaks on seal märgitud 1,3 miljonit, ruutmeetri hind üle 27 000 krooni.

"Jah, selle objekti hinda pole vahepeal muudetud. Tegime omanikuga tähtajatu maaklerlepingu, mis oli tol ajal väga populaarne ja ka pakkumise hind vastas 2007. aastale," rääkis Tammemäe. Korteri vastu tunti huvi, kolm inimest oleksid 50 000 krooni müügihinnast odavamalt ka korteri soetanud, ent omanik tolle aja kohta nii suure allahindlusega ei nõustunud ja tehingud jäid katki.

"Aeg möödus ja omanikul möödus ka vajadus korterit müüa. Praegu on korter välja üüritud, kuid maaklerleping on jõus ja omanik seda lõpetama ei kipu," nentis Tammemäe ning lisas, et praegu on huvi korteri vastu leige, on tingijaid, aga omanik hinda paraku ei alanda.

Loe lähemalt tänasest kinnisvara rubriigist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688