7. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitajaid ähvardab venitamise eest trahv

Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov ei ole rahul sellega, kuidas kulgevad linnas kanalisatsioonitorude vahetustööd, millega tegeleb OÜ Järve Biopuhastus ning lubas tõstatada küsimuse trahvi määramise kohta tellimuse täitjale, ASile Water Ser, vahendab Põhjarannik.

Ahtmes hakati torusid vahetama juba mais, kuid teekatet pole seal senini taastatud.

"Ma hindan tööde käiku mitterahuldavaks, mul on Järve Biopuhastusele suuri pretensioone," ütles Jevgeni Solovjov.

Linlased on pidanud kannatama olukorra tõttu, mis tekkis Kohtla-Järve keskuses selle pärast, et keegi vaevunud andma üldsusele korrektset infot peatänavatel kanalisatsioonitorude vahetamise tõttu toimunud liiklusmuudatustest. Veelgi enam on inimesed nördinud sellest, et pärast kaevetööde lõppu tuleb kaua oodata teede taastamist.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785