4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2: tsiviilehitajad üritasid teedealale konkureerima tulla

TREV-2 aastaaruandes on kirjas, et teede ehituse turgu pingestasid veelgi mitemet varasemast perioodist põhiliselt tsiviilehitajatena tuntud ehitusettevõtete katsed tulla teedealale konkureerima.

TREV-2 müügitulu oli eelmisel aastal 1,1 miljardit krooni, mis on 2 protsenti vähem, kui 2007. aastal. Bituumeni hinna järsk tõus 2008. aasta suvel ning tihe konkurents turul avaldasid negatiivset mõju kontserni majandustulemustele.

Siiski sai ettevõte eelmisel aastal 11 miljonit krooni kasumit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785