4. september 2009

Talter lõpetas asfalteerimistööd Lõime tänaval

AS Talter lõpetas möödunud nädalal rekonstrueerimistööd Põhja – Tallinnas Lõime tänava esplanaadil.

Tööde käigus freesiti vana asfaltkate, paigaldati uued äärekivid ja tehti uus teekattemärgistus. Rekonstrueeritud tänavalõigu pikkus on 335 m. Lõime tänava rekonstrueerimine läks maksma 1,8 miljonit krooni.

Lõime tänav on Kopli ja Sõle tänavat Pelgurannaga ühendav kvartalisisene tänav, kus Sõle tänavast Pelguranna tänavani on sõiduridade vahel roheala. „Sel aastal tegime korda Lõime tänava teekatted ja korrastasime kõnniteed,“ ütles Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. „Kavas on uuendada ka sõiduridade vahelise roheala haljastust, mis annab esplanaadile värske väljanägemise.“

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688