4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talter lõpetas asfalteerimistööd Lõime tänaval

AS Talter lõpetas möödunud nädalal rekonstrueerimistööd Põhja – Tallinnas Lõime tänava esplanaadil.

Tööde käigus freesiti vana asfaltkate, paigaldati uued äärekivid ja tehti uus teekattemärgistus. Rekonstrueeritud tänavalõigu pikkus on 335 m. Lõime tänava rekonstrueerimine läks maksma 1,8 miljonit krooni.

Lõime tänav on Kopli ja Sõle tänavat Pelgurannaga ühendav kvartalisisene tänav, kus Sõle tänavast Pelguranna tänavani on sõiduridade vahel roheala. „Sel aastal tegime korda Lõime tänava teekatted ja korrastasime kõnniteed,“ ütles Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. „Kavas on uuendada ka sõiduridade vahelise roheala haljastust, mis annab esplanaadile värske väljanägemise.“

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785