4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanskas saavad spetsialistid sama palka

Skanska EMV administratsioonijuht Irene Metsis ütles, et heal tasemel spetsialistidel Skanskas töötasud väga ei erine.

„Töötasu langetamise osas on käsitletud ametikohti reaalsest koormusest lähtuvalt ja lihtsalt niisama töötasu alandamisi ei ole  tehtud. Loomulikult jälgime me ka valdkonna töötasutrende Eesti tööjõuturul ja püüame olla võimalikult paindlikud,“ sõnas Metsis.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785