Ehitusfirma: üldehitaja palk langes 50%

Enim on langenud palk üldehitajail (ca 50%), seejärel elektrikel (ca 30%)  ja siis torumeestel (ca 20%), teatas Vennad Ehitus tegevdirektor Agu Mutli.

„Protsendid näitavad ilmekalt konkurentsi erinevates valdkondades. Üldehituses ja viimistluses  on konkurents vaieldamatult kõrgeim. Tallinna objektidel on juba probleemiks kaadrivoolavus, kuna dumpingu tõttu hinnad on liiga madalad ,“ märkis Mutli.

Ta lisas, et samas on üle lahe hetkel palju  paremaid tööpakkumisi ja inimesed lahkuvad päevapealt, püüdes erinevate argumentidega oma siin teenitud raha enne palgapäeva kätte saada. Samas ehitusfoorumis kirjutatakse palju just Soomes pettasaamistest, kommenteeris ta.

„Palga langust võib ette arvata vaid eritööde puhul,“ kinnitas ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed