3. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läänemaale saab ehitada  tuulepargi

Maavanem algatas Läänemaa tuuleenergeetika teemaplaneeringu, sest maakonna kehtiv teemaplaneering ei kajasta maa–alasid, kuhu oleks võimalik rajada tuuleparke ja ülekandeliine nende võrku ühendamiseks, kirjutab Lääne Elu.

„Tuulikute ehitajail on tuli takus, aga midagi ei saa teha, kui maakonna planeering seda ei kajasta,” märkis Lääne maavalitsuse arengu– ja planeeringuosakonna juhataja asetäitja Margis Sein.

Tuuleenergeetika teemaplaneering puudutab paiku, kuhu on võimalik paigaldada uusi tuulegeneraatoreid (Virtsu, Esivere ja Aulepa tuulepark), ning täiendab ja täpsustab maakonnaplaneeringut.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785