2. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järvel suleti Grossi kauplus

Vaid mõni kuu pärast uue, arvult neljanda Grossi kaupluse avamist Kohtla-Järvel sulges AS OG Elektra Järveküla teel paiknenud poe ning hoone seisab praegu tühjana, kirjutab Põhjrarannik.

OG Elektra juhatuse esimehe Tarmo Terava sõnul otsustas firma, et Kohtla-Järve Järve linnaosas piisab ka kahest Grossi kauplusest: Kalevi kaubakeskuses ja Lõuna mikrorajoonis. Tema sõnul ei tulnud suletud kaupluses töötanud inimesi koondada, nad asusid tööle firma teistes poodides.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785