1. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valgas staadioni renoveerimine maksis kolm miljonit krooni

3. septembril avab Valga linnapea Ivar Unt renoveeritud jalgpallistaadioni. Ligi kolm miljonit krooni maksma läinud tööde käigus vahetati kunstmurukate ning paigaldati pealtvaatajate ja varumängijate pingid.

 Kultuuriministeerium toetas staadioni uuendamist ühe miljoni krooniga.

Ivar Undi sõnul tagab uuenenud staadion jalgpallimängul turvalisuse ja ohutuse. Väheneb traumaoht, kuna uus 60 millimeetrine tehismuru on täidetud  liiva ja kummipuruga. Staadioni kunstmurukatte aluse valmistas AS Valmap Grupp ja tehismuru paigaldas Unigrass OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785