1. september 2009

Valgas staadioni renoveerimine maksis kolm miljonit krooni

3. septembril avab Valga linnapea Ivar Unt renoveeritud jalgpallistaadioni. Ligi kolm miljonit krooni maksma läinud tööde käigus vahetati kunstmurukate ning paigaldati pealtvaatajate ja varumängijate pingid.

 Kultuuriministeerium toetas staadioni uuendamist ühe miljoni krooniga.

Ivar Undi sõnul tagab uuenenud staadion jalgpallimängul turvalisuse ja ohutuse. Väheneb traumaoht, kuna uus 60 millimeetrine tehismuru on täidetud  liiva ja kummipuruga. Staadioni kunstmurukatte aluse valmistas AS Valmap Grupp ja tehismuru paigaldas Unigrass OÜ.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688