31. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadrioru Park korraldab fotokonkursi „Tallinna purskkaevud“

Alates 1. septembrist kuni 30 septembrini on kõigil fotohuvilistel võimalik osaleda fotokonkursil „Tallinna purskkaevud“, mille võitja kuulutatakse 9. oktoobril Kadrioru pargi muuseum-raamatukogus, kus avatakse näitus parimatest töödest.

Igal aastal võib Tallinna linnas märgata üha uusi linnamiljöösse rajatavaid purskkaeve. Sel aastal sai Tallinn viie purskkaevu võrra rikkamaks. Kaks uut purskkaevu asuvad Kalamaja kalmistupargis, üks Nõmme turul, purskkaev „Rukkilill“ asub kino „Sõprus“ ees ja veekaskaad vastavatud Vabaduse väljakul. „Kui kümmekond aastat tagasi võis linnapildis kokku loetleda ehk kuut purskkaevu, siis praegu on Tallinnas üle 40 unikaalse  purskkaevu, millest valdava enamuse eest kannavad hoolt Kadrioru pargi töötajad,“ ütles fotokonkursi idee autor abilinnpea Deniss Boroditš.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785