Kadrioru Park korraldab fotokonkursi „Tallinna purskkaevud“

Alates 1. septembrist kuni 30 septembrini on kõigil fotohuvilistel võimalik osaleda fotokonkursil „Tallinna purskkaevud“, mille võitja kuulutatakse 9. oktoobril Kadrioru pargi muuseum-raamatukogus, kus avatakse näitus parimatest töödest.

Igal aastal võib Tallinna linnas märgata üha uusi linnamiljöösse rajatavaid purskkaeve. Sel aastal sai Tallinn viie purskkaevu võrra rikkamaks. Kaks uut purskkaevu asuvad Kalamaja kalmistupargis, üks Nõmme turul, purskkaev „Rukkilill“ asub kino „Sõprus“ ees ja veekaskaad vastavatud Vabaduse väljakul. „Kui kümmekond aastat tagasi võis linnapildis kokku loetleda ehk kuut purskkaevu, siis praegu on Tallinnas üle 40 unikaalse  purskkaevu, millest valdava enamuse eest kannavad hoolt Kadrioru pargi töötajad,“ ütles fotokonkursi idee autor abilinnpea Deniss Boroditš.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed