27. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-rauta Kuressaare kauplust külastas aastaga 300 000 inimest

Saaremaa suurimat ehitus- ja sisustuskaupade keskust, K-rauta Kuressaare kauplust on aastaga külastanud kaheksa Saaremaa jagu ehk ligi 300 000 inimest.

K-rauta Kuressaare kaupluse juhataja Jaana Palu sõnul külastab ehituspoodi päevas keskmiselt 600-700 inimest, sooduskampaaniate ajal kordades rohkem, 2500-3000.

Jaana Palu kinnitusel on Kuressaare K-rautas aastaga välja kujunenud spetsiifiline valik kaupu, mida mandripoodides ei leidu. „Näiteks pole meil müügil mutilõkse, sest Saaremaal pole mutte. Kui alguses puudusid poe sortimendis kalossid, siis nõudluse tõttu tellisime need sisse. Samuti naturaalsed luuad. Ja saarele kohaselt on poes saadaval lipud paatidele ja laevadele. Kui poes vajalikku kaupa ei leidu, siis tasub seda teenindajalt küsida, et mandrilt või mujalt tellida,“ kirjeldas Palu Saaremaa ostjate soove.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785