26. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn võtab vastu Kobe Asseti ärimajade planeeringu

Tallinna linnavalitsus plaanib vastu võtta Lasnamäel aadressil Väike-Paala 1 asuva kinnistu detailplaneeringu, millega OÜ Kobe Asset 1 kavandab Pae tänava endise autobaasi territooriumile kaht ärimaja.

Planeeringu järgi tuleb ligi neljahektarilisele maa-alale üks viiekorruseline ärihoone ning varieeruva korruselisusega kuni kaheksakorruseline ärihoone, selgub linnavalitsuse korralduse eelnõu seletuskirjast.

Viiekorruselise nelja maa-aluse parkimiskorrusega 22 meetri kõrguse ärihoone ehitusalune pind on 2315 ruutmeetrit.

Varieeruva korruselisusega kuni kaheksakorruselise nelja maa-aluse parkimiskorrusega 28 meetri kõrguses ärihoones oleks ehitusalust pinda 11.290 ruutmeetrit.

Hooned on kavas omavahel ühendada kahekorruselise galeriiga.

Planeeringualal praegu kehtiva detailplaneeringu alusel on krundi Väike-Paala tänava poolsesse osasse ehitatud üks ärihoone.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785