26. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sooman: ka rikkad nutavad

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles, et ka eksklusiivsete pindade omanikud on sunnitud hindu kärpima ning odavalt müüma.

"Ka rikkad nutavad," ütles Sooman ning ei olnud nõus väitega, et eksklusiivne kinnisvara on oluliselt vähem langenud. Küll aga sõnas ta, et paljud eksklusiivse vara omanikud võtavad objekti lihtsalt müügist ära, kui ei saa soovitud hinda.

Samas möönis Sooman, et ka eksklusiivsete objektide puhul on tulnud ette kiireid müüke ning odava kinnisvaraga samas suurusjärgus olevaid hinnalangusi. „Kui buumi ajal küsiti krundi eest kümme miljonit, siis nüüd tuleb tahes-tahtmata see nelja-viie miljoniga müüki panna või siis üldse müügist loobuda,“ märkis ta.

Sooman lisas, et just eksklusiivsete korterite omanikud olid pahatihti spekulandid, kes nüüd on sunnitud odavamalt müüma.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785