25. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võidusambalt leiti uusi puudusi

Vabadussõja võidusamba tagakülje kaks puuduvat katteliistu on asendatud silikooni ja kleeplindiga, kirjutab Õhtuleht.

Sammas laguneb vanalinnapoolsest küljest. Lahti on tulnud mitu klaaspaneelide vahesid katvat vaheliistu, mis käega katsudes lausa logisevad. Kui mõnes kohas on klaaspaneelide vaheliistud paigast nihkunud, siis linnavalitsuse poolt on need üldse kaduma läinud ja samba tagaküljel on liistude asemel hoopis räbaldunud kleeplint.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785