21. august 2009

Büroopindade vakantsused on suured

Äripindadest suure osakaalu moodustavad büroopinnad, mida viimasel ajal on väga palju juurde ehitatud, vahendab Domus Kinnisvara.

Kinnisvaraturu kõrgajal alustatud projektid on valmis saanud, millega on pakkumiste hulk oluliselt suurenenud. Kuna nõudlust uute büroopindade vastu pole ning pigem tõmmatakse ettevõtteid väiksematele pindadele, siis on vakantsusmäärad väga suured. Vakantsete pindade osakaalu ja üürihindade taset on väga raske mõõta, sest projektide kohta olev avalik info ei vasta üldjuhul tegelikkusele. Omanikepoolne valmisolek huvilisega läbi rääkida nii üürihinnas, kõrvalkuludes kui muudes lepingu olulistes punktides on väga suur.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688