Büroopindade vakantsused on suured

Äripindadest suure osakaalu moodustavad büroopinnad, mida viimasel ajal on väga palju juurde ehitatud, vahendab Domus Kinnisvara.

Kinnisvaraturu kõrgajal alustatud projektid on valmis saanud, millega on pakkumiste hulk oluliselt suurenenud. Kuna nõudlust uute büroopindade vastu pole ning pigem tõmmatakse ettevõtteid väiksematele pindadele, siis on vakantsusmäärad väga suured. Vakantsete pindade osakaalu ja üürihindade taset on väga raske mõõta, sest projektide kohta olev avalik info ei vasta üldjuhul tegelikkusele. Omanikepoolne valmisolek huvilisega läbi rääkida nii üürihinnas, kõrvalkuludes kui muudes lepingu olulistes punktides on väga suur.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed