21. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Büroopindade vakantsused on suured

Äripindadest suure osakaalu moodustavad büroopinnad, mida viimasel ajal on väga palju juurde ehitatud, vahendab Domus Kinnisvara.

Kinnisvaraturu kõrgajal alustatud projektid on valmis saanud, millega on pakkumiste hulk oluliselt suurenenud. Kuna nõudlust uute büroopindade vastu pole ning pigem tõmmatakse ettevõtteid väiksematele pindadele, siis on vakantsusmäärad väga suured. Vakantsete pindade osakaalu ja üürihindade taset on väga raske mõõta, sest projektide kohta olev avalik info ei vasta üldjuhul tegelikkusele. Omanikepoolne valmisolek huvilisega läbi rääkida nii üürihinnas, kõrvalkuludes kui muudes lepingu olulistes punktides on väga suur.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785