18. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

De la Gardie lossist võib taas saada haigla

Läänemaa haigla tahab tagasi osta De la Gardie lossi, et rajada sinna euroraha abil õendushooldushaigla, kirjutab Lääne Elu.

Euroopa Liit toetab õendus– ja hooldusteenuse arendamist 430 miljoni krooniga. Meie maakonnahaigla saaks taotleda kuni 14,5 miljonit krooni abiraha, selgitas peaarst Tõnis Siir.

Taotleja aga peab arvestama tavatult suure omaosalusega. Endal tuleb lisada 32% ja see võib saada nii mõnelegi komistuseks, ütles Siir. Läänemaa haigla saab arvestada lossi renoveerimisel 22–26 miljoni krooniga - sisustust selle sees veel ei ole, sest seda europrojekt ei rahasta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785