18. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Akadeemia teele rajatakse allee

Tallinna Keskkonnaamet istutab Akadeemia tee äärde Raja tänava ristmikust kuni Ehitajate tee ringini 48 püramiidse kujuga haaba. 

Püramiidikujulise võraga haabade allee rajatakse asendusistutustööde raames kevadel  likvideeritud haigete paplite asemele. Istutustööd lõpetatakse 30. augustiks. Asendusistutuse rahastab Arco Investeeringute AS ja Tallinna Tehnikaülikool.

„Vastvalmiva Tallinna Tehnikaülikooli kolme uue hoone ja tekkiva kompleksi haljastusega ühtiv lahendus on nii tänavapilti kui linnapilti tervikuna mitmekesistav, sest istutatakse Eestis seni vähekasutatud hariliku haava püramiidset vormi „Erecta““, ütles linnaaednik Karmen Kähr.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785