18. august 2009

Akadeemia teele rajatakse allee

Tallinna Keskkonnaamet istutab Akadeemia tee äärde Raja tänava ristmikust kuni Ehitajate tee ringini 48 püramiidse kujuga haaba. 

Püramiidikujulise võraga haabade allee rajatakse asendusistutustööde raames kevadel  likvideeritud haigete paplite asemele. Istutustööd lõpetatakse 30. augustiks. Asendusistutuse rahastab Arco Investeeringute AS ja Tallinna Tehnikaülikool.

„Vastvalmiva Tallinna Tehnikaülikooli kolme uue hoone ja tekkiva kompleksi haljastusega ühtiv lahendus on nii tänavapilti kui linnapilti tervikuna mitmekesistav, sest istutatakse Eestis seni vähekasutatud hariliku haava püramiidset vormi „Erecta““, ütles linnaaednik Karmen Kähr.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688