14. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tammsaare ärikeskus saab uueks rentnikuks Fazer Amica 

Värske rendiline lubab esmaspäevast vastavatud Tammsaare ärikeskuses lõunaid lähemalt ja kaugemalt tulijaile.

 Uues restoranis valmib Fazer Amica AS kokkade käe all lai valik lõunaeineid igale maitsele, mida saab nautida kohapeal hubases atmosfääris või osta kaasa, kinnitab firma nimeline ja Hill & Knowltoni vahendusel ilmunud pressiteade .

Tööpäeviti avatud restoran pakub lisaks lõunasöökidele ka värskendavaid hommikueineid ning ootab külastajaid kogu päeva jooksul, kui kellelgi peaks tööpäeva jooksul kõht tühjaks minema ning sooviks väikest suupistet ja tassi kohvi. Lisaks ärikeskuse põhielanikele ootab Fazer Amica külla kõiki ümberkaudseid ja ka kaugemal elavaid-töötavaid kliente, kuna toitu saab  kaasa osta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785