14. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aserid noolivad Läti kinnisvara

Järgmsel nädalal ilmuvad Azerbaidžaanist firmade Gilan Holding Group ja Ata Holding Group ärimehed, et tutvuda kohaliku kinnisvararurga ning uurida võimalusi seda osta, vahendab portaal rus.db.lv

Toetudes oma teates Läti Kaubandus- ja Tööstuskoja liikme firma VRPB esindaja Juris Abele infole, osutab portaal, et aseritest firmade esindajad on juba eelnevalt jälginud kohalikke hindade kulgemist. "Nad sooviksid midagi osta. Nad on maksevõimelised ja usaldavad Lätit kui partnerit, kui Euroopa Liidu liiget," seletas ta.

Abele sõnul tunneb Gilan huvitub hotelliketi rajamisest Baltikumis ning ostaks selle tarbeks valmis objekte, rekonstrueerides ja kohendades neid vastavalt oma vajadustele. Ata aga omakorda juba omab hotelli Leedus ning nüüd siis vaatab Läti poole.

Abele märkis, et aseritest ettevõtjate huvi Läti turu vastu kasvas peale president Valdis Zatlersi visiiti Bakuusse, kus leidis aset kahe maa ärimeeste foorum.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785