13 august 2009

Riias oksjonil korterid hinnaga 4000 krooni ruudust

Tihti isegi heades rajoonides ning uutes majades paisatakse laenuvõlglaste vara müügile just sellise alghinnaga.

Kohalike kohtutäiturite andmeil oli selle kuu algul oksjonil 593 kinnisasja, kirjutas naabrite portaal rus.db.lv. Võrreldes eelmise kuuga kasvas oksjonile suunatud varade hulk 89 ühiku võrra. Oksjonil on koguarvust pakkumisel 245 korterit.

Kui suured, üle sajaruudused korterid heades rajoonides on pandud oksjonile ruuduhinnaga 9100 - 15 500 krooni, siis "põnevaks" lähevad numbrid just väiksemate korterite puhul. Nende ruuduhinnad tiirutavadki just 4000 krooni ümber. Kui kortereid enne sügise algust esimesel-teisel pakkumisel müüa ei õnnestu, tuleb neile kohalike ekspertide hinnangul määrata veelgi madalam ruuduhind. Samas tasub tähele panna, et buumiajal olid minevaks kaubaks just needsamad väiksemad korterid.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785